Wu Tang Clan album nou: Legendary Weapons

Wu Tang Clan album nou: Legendary Weapons

Baietii de la Wu Tang Clan s-au intors in formula aproape completa, inclusiv Ghostface Killah, Raekwon, RZA, Method Man, Capadonna, U-God, si Inspectah Deck, fara ODB din pacate care e decedat :(.
Baietii sunt pregatiti de distrugere cu un nou album intitulat Legendary Weapons, care va fi lansat in 26 iulie anul acesta. Albumul al carui producator executiv este RZA, imbina sound-ul clasic Wu Tang cu cel in care merge hip-hop-ul de azi. Pe material vor exista colaborari cu nume ca The Revelations, AZ, M.O.P., Sean Price, Killa Sin si multi altii.

Primul single promovat se numeste “Only the Rugged Survive”, a fost produs de Noah Rubin si il puteti asculta mai jos, nu inainte de a va lasa sa vedeti cum arata intregul tracklist:

1. Start the Show (feat. Raekwon and RZA)

2. Laced Cheeba (feat. Ghostface, Sean Price, and Trife Diesel)

3. Diesel Fluid (feat. Method Man, Trife Diesel, and Cappadonna)

4. Played By the Game

5. The Black Diamonds (feat. Ghostface, Roc Marciano, and Killa Sin)

6. Legendary Weapons (Ghostface, AZ and M.O.P.)

7. Never Feel This Pain (feat. Inspectah Deck, U-God, and Tre Williams)

8. Angels Got Wings

9. Drunk Tongue (feat. Killa Sin)

10. 225 Rounds (feat. U-God, Cappadonna, Bronze Nazareth, and RZA)

11. Meteor Hammer (feat. Ghostface, Action Bronson, and Termanology)

12. Live Through Death

13. Only the Rugged Survive (feat. RZA)

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online

Radio Boss - Petrecere online

radio Online house

radio boss - dance

asculta radioboss dance cu winamp

asculta radioboss petrecere cu winamp

asculta radioboss house cu winamp