Videoclip:Toni Tone feat. Lexi – Forever Alive

DJ Toni si DJ Tone sunt cei doi componenti ai Toni Tone, unul dintre cele mai noi proiecte muzicale din Romania, iar pentru primul lor single au ales sa colaboreze cu Alexandra aka Lexi. Cu primul single “Forever Alive” promit un sound nou, diferit de ceea ce exista acum pe piata muzicala.
Dupa ce piesa lor a prins bine pe radio, acesti isi doresc sa intre si pe TV si au filmat un videoclip pentru single.

Acesta a fost filmat in regia lui Iulian Moga. Scenariul are la baza o poveste de dragoste neimplinita, personajul principal fiind interpretat chiar de Lexi, care joaca rolul unei tinere indragostite.

DJ Tone spune despre clip ca:

“Filmarile au durat de la 16:00 la 10:00 dimineata a doua zi. Totul a mers perfect si tot respectul nostru pentru echipa de productie care ne-a ajutat foarte mult. Decorurile au fost senzationale iar Lexi ne-a socat in mod placut prin felul in care si-a jucat rolul. Dupa ca a filmat aproape incontinuu toata noaptea, la 8 dimineata am ajuns la scena in care camera se inunda si ea trebuia sa se joace in apa, care era foarte rece, si sa cante cu zambetul pe buze „ I feel so fine”. De abia asteptam sa vedem rezultatul final”.

Va invitam sa urmariti mai jos videoclipul singleului, feedbackul vostru fiind asteptat in comentarii.

Sursa: monden.info

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp