Videoclip: SIGN Vs Dj Andi – You Got Me

Baietii de la SIGN au lansat videoclipul piesei “You Got Me”, realizata in colaborare (versus) Dj Andi. Melodia este primul single al baietilor si a fost produsa de George Hora in Studio 66 Timisoara.
De regia si productia videoclipului s-a ocupat tot George Hora, impreuna cu echipa Studio66 si HDV Studio. Stylingul e semnat de Alina Latan, iar make-up-ul l-a asigurat Marius Lupu.

Urmariti in continuare videoclipul si spuneti-ne parerea voastra.

SIGN (Andi si Razvan) au devenit cunoscuti datorita concursului Megastar III de pe Prima TV, concurs in care, datorita vocilor si talentului de invidiat, au ajuns chiar pe podium.

“Vocile baietilor se muleaza foarte bine pe orice track, acesta este motivul pentru care am ales ca primul lor single sa fie unul dinamic si sa se incadreze in genul electro dance, cu sound de 2012. Binenteles ca si DJ Andi a avut cateva cuvinte de spus , mai ales pe parte de productie , sound de club si energie.” – spune chiar managerul si producatorul proiectului SIGN, George Hora.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp