Videoclip Shaka Muv – Save Save

HaHaHa Production porneste vara care urmeaza cu un proiect plin de senzualitate si de exotism, Shaka Muv. Ieri v-am prezentat un teaser al videoclipului lor iar azi avem varianta full unde putem asculta si primul single – Save Save. Clipul a fost regizat de Iulian Moga si filmat la studiourile din Buftea. Productia a fost uriasa fiind vorba de un decor unic, costume tesute manual din bob de orez, toate fiind menite sa surprinda in cele mai credibile detalii atmosfera dintr-un trib amazonian.

Melodia produsa de Randi (Morandi) pentru HaHaHa Production este un imn inchinat verii, cantat intr-o limba inventata asa ca nu veti descifra semnificatiile versurilor decat pe ringul de dans.

”Piesa te duce cu gandul la mare, la vacanta, la lucrurile simple care ne fac viata atat de frumoasa. Si cum vara e foarte sexy, sunt convins ca piesa nu ar fi putut suna atat de bine fara o voce feminina puternica si plina de senzualitate”, afirma Randi.

Sursa: monden.info

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp