Videoclip: Puya – Vestul Salbatic

Puya a lansat videoclipul Vestul Salbatic. Single-ul a fost lansat la jumatatea lunii martie iar acum vedem un material video ce il promoveaza.
Puya nu a ales un regizor pentru videoclipul Vestul Salbatic deoarece este un colaj din materiale trimise de oameni din intreaga lume. Clipul este “adus” de MusicExpertCompany si Scandalos Music.
Piesa Vestul Salbatic a devenit deja un hit la radio si sunt sigur ca sunteti curiosi sa ii vedeti videoclipul.

Piesa Vestul Salbatic a fost compusa de George Hora alaturi de Puya si este dedicata tuturor celor plecati din tara si beneficieaza de un videoclip in s-au implicat peste 30 de romani stabiliti in alte colturi ale lumii. In urma campaniei demarate in luna martie s-au primit la adresa contact[at]puyaoficial.ro peste 80 de filmulete cu romani cantand pe Vestul Salbatic.

Iata ce a zis Puya despre acest nou material: “Romanii au ajuns peste tot in lume si mereu isi fac simtita prezenta. Dacia e pe strazile din Germania, auzi Inna la radio in Spania si dai peste fum de mici in Italia. Versurile mi-au venit pur si simplu intalnidu-i pe compatriotii nostrii plecati din tara si fiind o piesa dedicata lor mi-a venit ideea sa ii si bag in videoclip. Pana la urma ei pot confirma ca ceea ce se spune in piesa este 100% adevarat. Am asteptat 3 luni filmuletele trimise de ei si unele sunt chiar foarte reusite. Au sosit peste 80 de filmari, multe dintre ele ajungand la sute de mii de vizualizari pe net. Am selectat 20 mai reusite si a iesit o transmisiune din mai multe colturile ale lumii unde sunt romani.”

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp