Videoclip LuKone feat deMoga – ”Allemasse”

Dupa campania neconventionala de care a avut parte saptamana trecuta single-ul ALLEMASSE, fiind lansat simultan pe posturile ‘majore’ de radio din Romania, LuKone si deMoga dezvaluie astazi si videoclipul acestuia.
Clipul a fost filmat la sfarsitul lunii martie pe platourile de la Buftea in regia lui Iulian Moga si a avut premiera in aceasta noapte pe Libertatea.ro. Numeroase poze de la filmari realizate de colegii mei Bimus si Edi puteti vedea mai jos, precum si un video making of.

“Allemasse” (“I let myself down”) este single-ul de debut al unui nou proiect muzical romanesc: o colaborare inedita intre LuKone (DJ) si deMoga (voce), doi producatori axati pana in prezent pe stiluri muzicale complet diferite.

LuKone, pe numele sau real Vlad Lucan, se numara printre artistii care au infiintat casa de productie Okapi Sound. Impreuna cu Mitza formeaza echipa Agresiv, ”vinovata” de numeroase hituri ale celor mai in voga artisti hip-hop romani: Guess Who (”Locul Potrivit”, ”Manifest” ), Grasu XXL (”Azi NU”, ”Prea mult fum” ), Spike (”Realitate” ), Maximilian (”Dragoste Nebuna” ) etc.

Piesa este interpretata de deMoga (Marius Moga), compozitor si cantaret axat in special pe muzica pop. El a declarat referitor la colaborarea cu Vlad:

”Suntem doi producatori din doua zone diferite: din urban hip-hop, respectiv pop, si se simte in piesa aceasta dualitate: nu este nici prea comerciala, nici prea underground, prea dark… Vlad a venit la mine cu mai multe beaturi, dar cel de la Allemasse mi-a placut cel mai mult, asa ca am facut linia melodica, am produs impreuna piesa.”

Va invit sa vedeti clipul si sa ne spuneti cum vi se pare.

Sursa: monden.info

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp