Videoclip Loredana – Rain Rain

Singleul Rain Rain a fost lansat in urma cu un an insa clipul a aparut abia acum pentru ca s-a lucrat foarte mult la post-productie. Regizorul a fost francezul Julien Rocher (printre multe altele, a facut Catwoman cu Halle Berry) iar locatiile au fost: faimosul Pink Motel care a aparut in zeci de filme de succes, o piscina din San Fernando Valley si desertul Mojave la Mirage unde s-au filmat multe clipuri cunoscute (Frozen – Madonna, You Are Not Alone – Michael Jackson).

Am fost la vizionarea de azi si am ramas placut impresionat – am si cateva poze realizate de colegul Bimus. Imi pare rau ca nu il puteti vedea si voi in 3D, arata mult mai bine. Clipul a fost construit ca un scurt-metraj cu personaje, dialog, efecte sonore si vizuale (plus animatie in 3D).

Nu e prima oara cand artista cocheteaza cu tehnologia 3D, a folosit-o si la lansarea si promovarea albumului Iubiland. Clipul va fi prezentat pentru prima oara, maine, la Happy Hour.

Nu stiu cum va suna asta pentru voi insa eu cred ca e cel mai bun videoclip romanesc pe care l-am vazut in ultimii ani. Productia si conceptele implementate mi se par iesite din comun, iesite din tara asta. Nu sunt un fan al melodiei insa clipul Rain Rain e genial!Noi am oferit 15 invitatii duble la lansare prin concursul incheiat ieri seara. Ati fost acolo, v-a placut? Ce ziceti de materialul Loredanei, sunteti de acord cu mine, vi se pare atat de bun?

Mai am doua informati din culise: in curand va aparea si un clip pentru unul dintre remixurile oficiale din concursul organizat de Lori anul trecut. Alta chestie interesanta este faptul ca rochia roz fabuloasa este creatia unui designer roman – Remus Opris.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp