Videoclip: Hi-Q vs Gica Petrescu – Amanta (3D)

In urma cu putin timp Hi-Q impreuna cu Trilulilu si Cat Music au lansat videoclipul piesei “Amanta”, al doilea single al trupei dupa revenirea Danei Nalbaru. Cand piesa a fost lansata, membrii trupei au declarat:

In serile aceste, madama Dana Nalbaru si stimabilii Mihai Sturzu si Florin Grozea va invita cuviincios sa binevoiti a va indrepta atentiunea domniilor voastre catre armonioasa locatiune www.sadansatisavadistrati.ro, unde alaturi de onorabilul Gica Petrescu va vor incanta cu o noua compozitie de cantare si instrumentala. Evenimentul are loc la orele 9 de cu seara, trecute fix, precum din inadins afis se va vede!

Piesa a avut reactii bune si oamenii au inceput sa filmeze videoclipul acesteia, primul 3D lansat pe internet. Dupa ce s-au chinuit putin si au avut mici intarzieri, astazi a fost lansat. Despre videoclip, Florin Grozea a declarat pe blogul sau:

A durat mai mult decat am crezut, dar asa se intampla cand vrei sa inovezi!

Pentru ca am folosit prima camera video full 3D din Romania [Panasonic HDC-SDT750], pentru ca am montat iîn primul studio video 3D din Romania [Flash AV], pentru ca fiecare om cu care am lucrat este profesionist si nu am lansat videoclipul decat atunci cand a fost impecabil!

Videoclipul se poate urmari folosind ochelari 3D Anaglyph – din aceia cu o lentila albastra si una rosie, ca la cinematografele 3D. Daca nu ai acasa iti poti cumpara de pe net, costa intre 1,5 RON si 9 RON. De preferat urmareste videoclipul in full-screen, intr-o camera intunecata!

Multumim mult echipei noastre geniale:
Regie si imagine: George Leca
Montaj 3D: Lucian Alexe (Flash AV)
Productie: Bivolul

Hi-Q – Amanta 3D

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp