Videoclip Britney Spears – Till The World Ends

In urma cu cateva minute a avut loc premiera mondiala a noului videoclip Britney Spears, Till The World Ends. Ieri v-am prezentat un teaser care a starnit reactii destul de bune iar acum e momentul sa vedem daca revenirea lui Britney merita atentia acordata.
Piesa este al doilea single extras de pe albumul Femme Fatale si a fost produsa de Dr.Luke si Max Martin pe beaturile lui Billboard, cu versuri scrise de Kesha. Clipul a fost regizat de Ray Kay, are o tema post-apocaliptica si ilustreaza versurile – oamenii danseaza pana la sfarsitul lumii – 21 decembrie 2012.

Desi in recenzia mea l-am prezentat ca fiind cel mai matur album lansat de Spears, americanii nu au fost atat de impresionati de el – sau poate nu au mai fost scandaluri care sa il promoveze, ca inainte. Ieri a fost incheiata contorizarea vanzarilor de albume iar Femme Fatale va fi pe primul loc in Billboard 200 cu 280 000 de copii. Nu e numar impresionant fata de cifrele anterioare insa a debutat pe locul 1 in alte 5 tari.

Cred ca e cel mai bun videoclip al lui Britney din ultimii 6 ani. Ideea e bine ilustrata, Ray Kay e un maestru iar Brit are multa energie si danseaza cum trebuie. Imi place coregrafia de pe al doilea refren.

Sursa: monden.info

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp