Videoclip: Boier Bibescu Vs. Don Baxter – Dan Spataru

Cu siguranta ati auzit cu totii piesa ”Dan Spataru” o creatie HaHaHa Production, colaborare intre Boier Bibescu si Don Baxter.
Piesa a fost lansata pentru a celebra o jumatate de secol e la lansarea pe piata muzicala a lui Dan Spataru. Este o melodie omagiala la care s-a folosit chiar si un sample din celebrul slagar ”Mi-ai furat inima”.

Recent piesa lansata de cei de la HaHaHa a primit si un videoclip. Pentru ca mesajul piesei este unul foarte pozitiv, clipul a fost unul pe masura. In regia lui Dani Ilinca, a fost filmat Bucuresti si surpinde atitudinea unor oameni veseli intr-un cadru 100% urban.

Despre aceasta melodie cei doi producatori Boier Bibescu si Don Baxter au declarat:

“Pentru ca ne place Dan Spataru, pentru ca stim sa recunoastem adevaratele legende din muzica romaneasca, pentru ca ne plac hiturile si ne place vara, pentru ca ne plac petrecerile si muzica… Piesa asta este in memoria lui Dan Spataru, pentru toti cei care stiu de el si pentru toti cei care ne vor ajuta s-o facem hit. Ne inclinam, maestre!”

Va lasam in continuare sa urmariti videoclipul. Cum vi se pare?

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp