Vara asta ne relaxam cu Cabron – Frunzele si iarba

Dupa ce ne-am petrecut impreuna Iarna pe val, in plina vara, Cabron ne invita sa ne relaxam cu Frunzele si iarba:
Piesa asta are un mesaj cat se poate de simplu: Nu e nevoie sa asteptati weekend-ul sau concediul, vara poate fi frumoasa si in orase, la umbra copacilor. Cat despre clip, puteti sa-l urmariti de fiecare data cand aveti nevoie de o gura de aer proaspat. O sa va binedispuna instant, spune Cabron.
Realizat de HaHaHa Video Production in colaborare cu Liviu Neagoe, clipul ne introduce intr-un film in care timpul isi pierde ritmul agitat, iar grijile si problemele cotidiene dispar din peisaj, spunandu-ne o poveste de iubire mai mult decat simpatica, surprinsa intr-o zona verde a Capitalei.
Creata in studiourile HaHaHa Production si produsa alaturi de Cat Music, Frunzele si iarba e o piesa cu atmosfera de weekend care-si propune sa-ti faca placut si restul saptamanii. Oricand iti zboara mintea pe geam, oricand ai nevoie de o pauza sau pur si simplu vrei sa simti ca e vara, asculta Cabron – Frunzele si iarba.

Cabron pe Facebook: www.facebook.com/cabrononline
Cabron pe Twitter: www.twitter.com/CabronRomania

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp