Tupac Amaru Shakur – Watch Yo Mouth & NY 87 (piese nelansate)

Se pare ca azi este ziua in care mai multe piese nelansate ale rapperilor de succes apar in online. Dupa DMX, avem parte de doua surprize de proportii: 2 piese nemaiauzite, nelansate din partea unui rapper cum nu va mai exista altul: 2Pac.
Piesele sunt in stilul consacrat Tupac, sunt dissuri clasice pe care va invit sa le savurati mai jos. Prima piesa se numeste “Watch Yo Mouth” si pe versurile ei il putem auzi pe Pac cum “ii cearta” pe Nas, Dr. Dre, Wendy Williams, De La Soul, Puff si Biggie.

2Pac / TuPac – Watch Ya Mouth

Tupac / 2Pac – NY87

Piesa numarul doi se numeste “NY ’87 (Now That’s Dissin’)” si evident ca e un diss cum numai Pac putea sa faca. Cei pe care ii tinteste cu piesa asta sunt Mobb Deep, Biggie, Nas si practic tot orasul New York :). Despre piesa asta am mai auzit in urma cu cativa ani, insa din ce stiu eu initial trebuia sa fie piesa semnata Dogg Pound pe care Pac trebuia sa fie doar colaborator.

Ce parere aveti? Sincer sunt curios de ce au iesit piesele la suprafata tocmai acum cand incepe sa se faca lumina in cazul mortii rapperului.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp