Teaser videoclip Smiley – Dream Girl

Avem un teaser pentru noul videoclip Smiley – Dream Girl. Clipul e diferit fata de tot ce vedem acum pe TV si va fi lansat pe 9 iunie, in premiera pe Urban.ro si smileyonline.ro.
Clipul a fost filmat in week-end-ul trecut si a fost regizat de Barna Nemethi si Vlad Fenesan. Se anunta a fi ceva neconventional, punctul de interes fiind o idila pe care personajul masculin (Smiley) incearca sa o uite. El incearca sa stearga din memorie tot ce ii aduce aminte de fata visurilor sale (top-modelul international Tatiana Marinescu).

Filmarile pentru Dream Girl au avut loc la Castel Film iar Smiley nu a acceptat sa lucreze cu un cascador, asa ca a trebuit sa-si joace singur scena in care ia foc. Fotografiile cu el arzand sunt netrucate.

“Am vrut sa ne asumam întru totul elementul acesta de noutate în lucrul la clipul Dream girl. Echipa allhollow.com vine cu un background diferit fata de ce a mai facut Smiley în clipuri pâna acum – mai pe film, mai pe fashion. Toate elementele de nou s-au transferat si în ce am facut. Este primul clip alb-negru al lui Smiley, primul în care nu apare cu trupa…primul în care i se da foc!” declara Barna, unul dintre regizorii clipului.

Cred ca e primul clip romanesc pe care il vad in ultimele luni care imi place, e fix pe gustul meu. Va las sa comentati teaserul de mai jos si va astept pe 9 iunie pentru premiera! 🙂

Credit foto: allhollow.com si griffon.ro.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp