Teaser videoclip Inna – Club Rocker

Filmarile pentru Club Rocker au avut loc in Bucuresti in regia lui Alex Herron, regizorul cu care Inna a mai colaborat si pentru ”Sun is Up”. Alex a mai lucrat cu Taio Cruz, Kesha, Kylie Minogue sau Tinie Tempah. Directorul de imagine al videoclipului a fost Maz Makhani. La randul lui, are in portofoliu numeroase videoclipuri filmate pentru artisti celebri ca: Lady Gaga, Enrique Iglesias, Puff Diddy, Nicky Minaj, Black Eyed Peas sau 50 Cent.

Mai jos aveti teaserul.Singleul Club Rocker a fost lansat la sfarsitul lunii trecute, tot in aceeasi perioada v-am aratat si primele poze de la filmarile videoclipului. Este a doua melodie promovata de pe albumul I Am The Club Rocker ce va aparea in curand in toata Europa.

Eu cred ca va fi un clip interesant si teaserul m-a facut curios sa il vad pe tot. Productia imi pare impresionanta – o multime de oameni, mai multe decoruri. Voi ce ziceti, sunteti gata pentru noul clip Inna?

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp