Super colaborari pe noul album David Guetta – Nothing But the Beat

Francezul care a cucerit lumea cu fiecare release de muzica dance in ultimii ani se pregateste de lansarea unui nou album. David Guetta urmeaza sa lanseze pe 30 august, anul acesta, albumul “Nothing But the Beat”, care anunta colaborari spectaculoase si piese care vor crea dependenta.
Printre colaborari se numara cateva dintre cele mai faimoase nume de pe scena R&B si hip-hop: Usher, will.i.am, Snoop Dogg, Akon, Jennifer Hudson, Sia, Timbaland, Flo Rida, Ludacris, Taio Cruz si Nicki Minaj. Nu stiu cum a reusit artistul sa adune atatea colaborari, dar e clar sa ne astepta o serie continua de hituri!

Tracklist-ul nu a fost inca dezvaluit, dar stim numele a trei piese care vor face parte din acest material: “Where them girls at”, “Little bad girl”, “Sweat” si “Bullshit & Party”. Nu stim ce surprize ne mai asteapta, dar prevad un nou turneu mondial de promovare, care speram sa ajunga si la noi, fiindca show-ul de anul trecut a fost foarte tare!

Ascultati mai jos piesa “Litte Bad Girl”, featuring Taio Cruz si Ludacris, care suna foarte bine si foarte distractiv.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp