Soparla – Losing my mind (teaser videoclip)

Dupa lansarea piesei “Losing my mind”, care s-a bucurat de un adevarat succes in randul comunitatilor internet, urmeaza si lansarea videoclipului pentru aceasta. De productie s-a ocupat Divizia de Film, in regia lui Mircea Ibadof.

“Ca idee a clipului am vrut sa pun fata in fata, sub forma de battle, majoritatea comunitatilor “extreme under” intr-un campionat exploziv in trick-uri. O olimpiada a sporturilor extreme, alese pe domeniile de asemanare cum ar fi slakling vs. parkour, trial vs. monocycle, skate vs. role, breakup vs. Breakdown. Cu ocazia aceasta doresc sa multumesc si liderilor de comunitati si nu numai, care s-au implicat activ si au dat tot ce au avut mai bun pentru a iesi un clip spectaculos.” a declarat Soparla

Pe langa teaser, exista si un making of al videoclipului, prezentat in primul episod din “The Episodes – Sindrum VLOG”:

Soparla tocmai a sustinut si primul concert solo din cariera sa, culmea, chiar alaturi de Animal X, formatia de care s-a despartit in urma cu 2 ani.
Premiera videoclipului va avea loc saptamana viitoare, cel mai probabil intr-un club din Bucuresti

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp