Smiley și Feli opresc timpul pentru 10 minute

10 minutes este o piesă care mi-a plăcut enorm și mi-am dorit să o cânt. Este scrisă de Elena Moroșanu și Costin Bodea, doi dintre oamenii talentați pe care îi avem la HaHaHa Production.
Mă bucur că am șansa să o cânt alături de Feli, unul dintre cei mai noi artiști ai noștri și un om pe care îl admir și îl respect.

O apreciez ca artist încă din momentul în care am ascultat-o prima dată la Vocea României și mi-am dorit să colaborez cu ea, chiar dacă atunci nu era în echipa mea.”, ne mărturisește Smiley.

„E o piesă puternică și tulburător de frumoasă, care te răscolește și reînvie o avalanșă de amintiri. Sunt emoționată să o cânt împreună cu un om tare drag sufletului meu și îi mulțumesc pentru asta.”, ne spune Feli.

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Au trecut deja 26 zile din maratonul muzical început la 1 mai. Mai rămân 5 piese noi pe care le veți putea urmări pe canalul nostru de YouTube [www.youtube.com/HaHaHaProduction] și pe site-ul maimusic.ro. La finalul lunii, toate cele 31 de producții muzicale vor fi disponibile pe compilația #maimusic.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp