Single nou: Sunrise Inc – Yanna

Baietii de la Sunrise Inc s-au pregatit de vara. Daca anul trecut ritmul s-au auzit in toate boxele ”Lick Shot” si ”Still The Same”, acestia ne-au pregatit un nou single: ”Yanna”.
Noul single al celor 3 baieti, o piesa fresh si plina de energia noptilor de vara, este inspirat din folclorul balcanic si ii va surprinde placut pe toti fanii genului ‘‘clubbing”.
Despre piesa baietii au declarat:

– Silviu

”Dupa ce am sustinut o serie de concerte in Bulgaria, ne-am oprit sa mancam, iar in difuzoarele localului se auzea o piesa interesanta, din folclorul bulgaresc. Si asa s-a nascut Yanna, pe baza acelui sample care suna genial’

– Adi

”Nu Yanna trebuia sa fie urmatorul single, dar feedback-ul pozitiv pe care l-am primit atat la concertele din Romania, cat si la cele de afara ne-au facut sa ne schimbam planurile”.

Silviu, Adi si Mihai, adica Sunrise INC se declara foarte multumiti de rezultat si spera ca succesul piesei ”Yanna” sa il depaseasca pe cel al anterioarelor single-uri. Ascultati mai jos piesa si spuneti-ne parerea voastra.

Sursa: monden.info

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp