Single nou INNA – Club Rocker

INNA a lansat o noua melodie noaptea trecuta. Al doilea single extras de pe albumul I Am The Club Rocker este Club Rocker si era asteptat cu mare interes atat de fanii romani cat si de fanii din afara tarii.
Melodia a beneficiat de o campanie de promovare puternica in online. In urma cu ceva timp v-am prezentat un teaser iar zilele trecute am avut poze de la filmarile videoclipului regizat de Alex Herron (s-a ocupat si de Sun is up).

Iata ce a declarat Inna despre aceasta piesa: Consider ca aceasta usoara schimbare de stil este un pas inainte, o noua etapa in cariera mea. Mie imi place foarte mult piesa si sper ca si voua. Astept cu nerabdare urmatoarele concerte ca sa pot striga alaturi de fanii mei: I am the club rocker!

Pentru cei care au ceva de comentat, Play&Win au dat si eu o declaratie: Club Rocker face parte din categoria pieselor care te indeamna la dans si distractie. In structura piesei am ales sa folosim un sample dintr-un catalog renumit, “Future Club Sounds”. Speram ca in combinatie cu restul compozitiei sa fie un succes.

Mai jos aveti Club Rocker, noul single al unuia dintre cei mai de succes cantareti romani din ultimii ani. Va fi un hit sau nu? Eu cred ca va prinde bine in cluburile din Europa.

Sursa: monden.info

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp