Single nou Coldplay – Every Teardrop is a Waterfall

Coldplay au revenit cu un nou single – Every Teardrop is a Waterfall. Au trecut trei de ani de la lansarea ultimului material al trupei – Viva la Vida or Death and All His Friends.
E prima piesa care promoveaza al cincilea album al lui Chris Martin si al colegilor sai. Se pare ca acestia si-au dorit un hit de radio deoarece au schimbat putin stilul muzical si au trecut spre dance-ul care se aude peste tot in UK si SUA. Au pastrat linia electro soft-rock cu ceva instrumente acustice si chitara electrica, au imbinat destul de bine cele doua stiluri. A fost produsa de Brian Eno.

Daca e sa vorbim despre artisti de succes, Coldplay ar fi cel mai bun exemplu pentru aceasta sintagma. Au revenit cu o melodie noua care imbina atat stilul pentru care au devenit cunoscuti cat si ceea ce se difuzeaza la radio. Era destul de riscant insa sunt sigur ca va fi un mega-hit, la mine a intrat pe repeat.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp