Selena Gomez – Love You Like A Love Song – Live @ Jay Leno

Selena Gomez a avut o aparitie destul de buna cu singleul Love You Like A Love Song aseara la cea mai recenta editie a emisiunii lui Jay Leno! Iubita lui Justin Bieber a cantat live, bineinteles!
Selena Gomez a trecut pe la emisiunea lui Jay Leno pentru a promova single-ul Love You Like A Love Song si pentru a sarbatori incheierea turneului american – de fapt, a terminat concertele din SUA iar acum se muta in Canada pentru o luna de showuri!

Ascultati mai jos inregistrarea! Nu e cea mai buna interpretare a melodiei, in unele locuri ii cam “scapa” vocea pe langa.

Selena Gomez tocmai a terminat seria de 29 de concerte din We Own The Night Tour. Urmeaza inca ultima partea a acestui turneu ce se va desfasura in Canada, in orase precum Toronto, Montreal, Edmonton sau Vancouver.

Stiati ca… Selena are in setlist un medley cu hiturile lui Britney Spears? Artista este o mare fana a lui Brit asa ca interpreteaza alaturi de trupa The Scene singleurile Baby One More Time, Crazy, Slave 4 u, Oops!… I did it again, Toxic si Hold It Against Me!

Luna trecuta, Selena a aparut in ELLE Mexic iar luna asta e nominalizata la EMA 2011 pentru Biggest Fans! Cine stie ce mai face luna viitoare? :))

Desi nu prea mai ascult muzica pop, asta e una dintre singurele piese de genul asta din 2011 care a fost in playlistul meu in ultima vreme. Cu toate astea, cred ca Selena ar putea fi ceva mai energica pe scena!

Voi ce ziceti de aparitia Selenei Gomez?

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp