Sa dansati, sa va distrati cu HI-Q!

Aseara in Centrul Vechi, la FotoCabinet, intr-o atmosfera retro, trupa HI-Q a dat ca pe vremuri, o serata in cinstea lui Gica Petrescu. Maine, pe 2 aprilie “cel mai important interpret roman al secolului trecut“, asa cum l-a numit Florin pe Gica Petrecu,daca ar mai fi fost in viata si-ar fi serbat ziua de nastere. Asa ca Dana, Florin si Mihai s-au gandit sa ne invite intr-o locatie absolut superba, vedeti si voi in poze;), sa dansam, sa ne distram si sa ne amintim de muzica maestrului.

Costumati corespunzator, Dana – care arata exceptional:X, e la fel ca acum 15 ani cand s-a lansat, Florin si Mihai au incercat sa ne duca cu gandul in perioada interbelica, Gica Petrecu fiind cel mai cunoscut dintre cantaretii acelei vremi. “El este pentru trupa HI-Q un model si o inspiratie” a spus Florin, iar din peste cele 1500 de piese ale lui, a ales “Amanta” pentru ca se potriveste stilului HI-Q, transmite bucurie, prietenie, veselie.

Referitor la stilul HI-Q, Mihai a recunoscut ca: “din punct de vedere muzical, noi experimentam foarte mult, n-as putea spune care este stilul HI-Q” si ca judeca piesele dupa reactiile oamenilor in concert, ca la spectacolele lor toti le canta piesele vers cu vers. Asta v-am zis si eu, cand v-am povestit aici, cum a fost la concertul lor din cadrul turenului “Inca o data”, din Club Tribute. Daca nu ati reusit sa-i vedeti atunci in orasul vostru, o puteti face acum, programul concertelor il gasiti pe site-ul sadansatisavadistrati.ro, de unde puteti downloada si noul single.

Pentru ca publicul este cel mai important, luni vor relansa la cererea fanilor melodia “Ochii verzi“. Toti cei care prin ‘98 erau cel putin in scoala generala, cred ca isi amintesc versurile: “Tu esti tot ce am visat/ Ai ochii verzi/ Esti bun la pat”, versuri de care si Mihai s-a amuzat si a zis ca nimeni nu si le asuma.

Dupa mica conversatie cu presa, a urmat un mini-recital ce a cuprins, unele dintre cele mai frumoase melodii si piesele mele de suflet:X: “Buna dimineata“, “Poveste fara nume“, “Dor de tine, dor de noi“, “Un minut“, precum si “tributul adus gigantului Gica Petrecu” – piesa “Amanta“. Melodia voastra preferata de la HI-Q care este?
Credit foto: Sebastian Nitulescu.

Sursa: divercitycafe.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp