Raluka a lansat videoclipul piesei Out of your business

Incepem week-endul cu un videoclip fresh de la Raluka – Out of your Business. Este primul single din cariera solo lansat de Raluka, pentru care iata ca avem acum si videoclip.
Materialul a fost realizat in colaborare cu Rappin’ On Production, piesa produsa de Chris Mayer si Connect-R se bucura deja de success la radio si in mod cert se aude deja si pe plaja.
Raluka a realizat pentru Out of you business un videoclip care pune in imagini textul, mai mult sau mai putin fidel. Dar sa vedem cum a iesit.

Piesa a avut premiera in luna martie pe urban.ro, si venea dupa o perioada de speculatii legate de despartirea dintre Dj Sava si Raluka, pe care le-am lamurit.

Daca imi amintesc bine, in general aprecierile la piesa Out of your business, au fost pozitive, cum vi se pare videoclipul? Si mai ales ce parere aveti despre cariera solo pe care o construieste Raluka, e unul din artistii care mai au multe piese bune de oferit ?

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp