Radio Killer te trimite in vacanta… In the middle of the night

Indiferent unde ai fi vara asta, Radio Killer te face sa te simti ca in vacanta cu un single care recreeaza atmosfera celor mai tari party-uri in aer liber: Middle of the night
Se ia Radio Killer, se amesteca cu beat-uri nebune, se lasa in studioul de inregistrari cateva saptamani bune si se serveste o piesa energica si racoritoare, ca un cocktail de vara – Middle of the night, spune Lee Heart.
Fie ca esti in drum spre mare, la munte sau acasa, cu Radio Killer distractia incepe odata cu Middle of the night. Piesa asta trezeste copilul din tine si nu te lasa sa stai jos, te face sa te bucuri de fiecare moment, adauga Paul.
Daca iubesti vara, nu poti sa nu ii iubesti pe Lee Heart si Paul Damixie. Impreuna formeaza una dintre cele mai tonice trupe romanesti care a reusit sa se impuna printr-un sound fresh si electrizant, atat in tara cat si in strainatate, devenind primul proiect de DJ din Romania care a intrat in playlist-ul BBC Radio One cu single-ul Lonely Heart. Anul acesta cei doi Killeri au colaborat cu DJ Smash – unul dintre cei mai cunoscuti DJ-i rusi, pentru piesa Save me Tonight si au in pregatire noi surprize muzicale cu nume mari ale scenei internationale, cum ar fi Francesco Diaz sau Junior Caldera.


Radio Killer

Radio Killer
Radio Killer pe Facebook: www.facebook.com/radiokilleron
Radio Killer pe Twitter: www.twitter.com/RadioKilleron
Credite foto: Alex Galmeanu

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp