Puya – Nimic nu e nou (premiera videoclip)

Nimic nu e nou” este o melodie realizata in totalitate de rapper. La productia videoclipului au lucrat baietii de la Vision Production iar toti prietenii lui Puya au fost alaturi de el.
Materialul de fata nu este noul single semnat Puya, nu va fi inclus pe un viitor album ci este prima piesa de pe un viitor mixtape care urmeaza a fi lansat in curand.

E o piesa si un clip cu un mesaj personal, PLAY!

Daca nu a fost clar, mai spunem si noi: “Nimic nu e nou” este dedicata memoriei lui Alex Gardescu, fratele artistului, care va ramane mereu in inima celor ce l-au iubit. Odihneasca-se in pace!

Puya a avut un 2011 destul de plin: la inceputul anului a lansat in premiera la noi single-ul Vestul Salbatic, in vara a venit si cu un videoclip iar in toamna a prezentat RMA 2011, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului.

Vom reveni cu detalii despre mixtape-ul pe care il va lansa in curand! Pana atunci, care sunt gandurile voastre despre “Nimic nu e nou”?

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp