Prima colaborare Kamelia feat Doc Slim Fresh new R&B Remix

Kamelia a simtit ca are nevoie de putina savoare R&B si l-a invitat pe  Doc Slim sa realizeze impreuna remixul piesei Break it down, lansata cu ocazia aniversarii a 100 000 de fani pe pagina de Facebook, in luna noiembrie.
Doc Slim este unul dintre cei mai originali debutanti in muzica romaneasca din 2012, si a acceptat cu placere provocarea, mai ales ca atat Kamelia cat si George Hora sunt printre artistii cei mai apreciati de catre el.  

Cum s-a nascut ideea unui remix? Ne spune chiar Kamelia: “Cand am lansat piesa Break it down, DOC a fost foarte entuziasmat, si s-a indragostit e loc de “beat-ul” ei. Spunea ca este mai “aproape de sufletul lui” 🙂 Astfel cand m-am gandit la un remix pentru piesa am stiut ca DOC Slim va fi cel mai potrivit pentru asta. De la idee pana la realizare timpul a fost scurt deoarece atmosfera din studio a fost foarte creativa si relaxata.”

Prima colaborare Kamelia feat Doc Slim Fresh new R&B Remix

Prima colaborare Kamelia feat Doc Slim Fresh new R&B Remix

Doc Slim a lansat primul single Move your body in luna noiembrie si acum pregateste proiecte noi ce vor aduce un suflu proaspat de R&B in muzica romaneasca. Kamelia si Doc Slim se afla la prima colaborare, dar dupa cum merg lucrurile, s-ar putea sa nu fie  ultima. Remixul piesei Break it Down a fost realizat de catre George Hora la Sudio 66.
A fost unul dintre cele mai inalte niveluri de profesionalism pe care le-am vazut in industrie. Experienta a fost pe cat de intensa, pe atat de relaxanta. Kamelia si George Hora m-au inspirat sa devin un „eu” mai bun, a declarat Doc Slim.

Prima colaborare Kamelia feat Doc Slim Fresh new R&B Remix

Prima colaborare Kamelia feat Doc Slim Fresh new R&B Remix

Daca vrei sa fi la curent cu activitatea artistilor, ii gasesti la paginile http://www.facebook.com/KameliaOfficial si http://www.facebook.com/DocSlimOfficial

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp