Povestea lui Lady Gaga – Inside The Outside (MTV Special)

Lady Gaga este peste tot luna, in incercarea de a promova albumul Born This Way. A fost la Cannes, in Franta, la American Idol sau la Saturday Night Live. A avut zeci de aparitii zilele astea insa daca le-am fi pus pe toate pe site, cred ca v-ati fi saturat de ea (daca nu ati facut-o deja).

Azi-noapte a fost difuzat un documentar pe MTV intitulat Inside The Outside. Eu cred ca trebuie vazut deoarece are o multime de lucruri interesante, atat pentru fanii care stiu o multime de lucruri despre ea, cat si pentru cei care cred ca nu e o artista ci este doar un produs de marketing sau un copy-cat. Gaga vorbeste despre copilaria ei si despre cum s-a ridicat dintr-o generatie de tineri care isi dorea sa fie pe MTV, intr-un cadru URBAN.

A comandat cineva noul material Lady Gaga? Ce ziceti de inregistrarea de mai jos? Are peste 40 de minute, sper ca veti avea rabdare sa il vizionati, merita.

Sursa: monden.info

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp