Pitbull – Back in Time (piesa noua)

Piesa Back in Time a fost compusa special pentru acest film de Pitbull si colaboratorii sai, Marc Kinchen, Adrian Trejo si Urales Vargassi. Daca va intrebati de ce va suna cunoscut samplelul, acesta e luat din Love is Strange, un adevarat hit al anilor 50, lansat de Mickey si Sylvia.

Haideti sa ascultam piesa mai jos, pe mine deja a inceput sa ma prinda, mai ales pentru ca in afara de sample mai are si ceva influente dubstep.

Despre aceasta colaborare Pitbull a spus:

Este o onoare de nedescris sa lucrezi la un proiect atat de spectaculos ca Men in Black si am un deosebit respect pentru Will Smith, mai ales datorita experientelor noastre asemanatoare din domeniul muzical. Ne-am propus sa venim cu o melodie care sa fie si fun si moderna, iar pentru asta ne-am folosit de sloganul filmului. Inversandu-l, am reusit sa transmitem un mesaj esential publicului: ‘cheia intelegerii viitorului sta in intelegerea trecutului.

Pitbull practic nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru ca anul 2011 a fost poate cel mai de succes din cariera lui. A lansat hit dupa hit alaturi de Jennifer Lopez – Get on the Floor, Marc Anthony – Rain on Me, Chris Brown- International Love si Nayer- Suave.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp