Noul single Mark – Orasul de pe Bega

Hip-Hop de Timisoara este seria lansata in anul 2006 sub productia lui George Hora la Studio 66. Proiectul revine in atentia publicului cu o noua piesa, al saselea material, Orasul de pe Bega. Versurile si interpretarea sunt semnate Mark, membru al familiei Studio 66, inca de la inceputul proiectului.

George Hora a urmarit tot procesul creativ, de la inregistrare, mix, master, productie si editare video. Videoclipul este filmat binenteles la Timisoara, iar pentru negativ s-a ales remixul DJ Slink pentru piesa Sail a trupei indie rock Awolnation. Asadar ascultam un single plin de potential, în care versurile inteligente, punch line-urile si elementele electronice se îmbiba unele în altele si se completeaza reciproc.

Colaborarea si totodata prietenia lui Mark cu George Hora a dat viata multor piese bune, single-uri precum O viata sau Alba ca zapada dar si numeroase colaborari.

Mark este alaturi de George Hora si in noul single Eu Pot ce urmeaza sa fie lansat in scurt timp. Pana acum teaser-ul a starnit valuri de curiozitate,
iar
pana atunci nu ramane decat sa dati un play, un like si un share daca va place Orasul de pe Bega!

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp