Noul single Eli feat George Hora- Studenta !

Dupa succesul piesei Vara rece in colaborare cu Kamelia, Eli revine cu un nou single de data asta in colaborare cu George Hora. Cei doi au renuntat la texte cu subinteles si canta pentru si despre, studentele cu “potential”.

Studenta este lansata exact la o luna distanta de Vara rece, iar daca prima era incarcata de romantism, Studenta schimba tonul si revine la versurile satirice cu care s-a facut remarcat artistul inca de la primele lansari.
Piesa este in planuri de mai multa vreme. George a realizat instrumentalul in urma cu 4 ani, apoi in 2010 Eli a realizat textul si in iarna lui 2011 cei doi au inceput sa lucreze la o varianta finala.
Chiar daca a fost in lucru mai mult timp, Studenta a fost rabdatoare: “A asteptat cuminte in Sudio 66, finalul sesiunii! Acum a iesit sa se distreze cum stie mai bine: Cu volumul dat la maxim :)“ spune George Hora.

Pe cei doi artisti ii gasiti la paginile oficiale Eli si George Hora.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp