Noul single al lui Smiley feat. Kaan e CRIMINAL

Dupa ce ne-a facut sa privim Dincolo de cuvinte, Smiley ne lasa acum fara cuvinte cu un nou single… Criminal
Daca ar fi un film, Criminal ar fi acel film care te-ar tine lipit de ecran asteptand sa vezi ce se intampla pana la urma. Povestea e simpla si etern valabila. El o gaseste pe fata visurilor lui, dar prefera sa nu ii spuna ce simte, pentru ca simpla ei prezenta il da peste cap. Stiti si voi cum e cand va fuge pamantul de sub picioare, vi se taie respiratia sau nu va mai gasiti cuvintele… Despre toate astea vorbeste Criminal, fiind la baza o piesa care descrie in versuri vulnerabilitatea celui indragostit, declara Smiley.
Produsa in studiourile HaHaHa Production, Criminal este o colaborare cu unul dintre cei mai talentati rapperi turci – Kaan – Ci vine cu o abordare fresh in materie de sound, continuand directia inceputa odata cu Dead man walking, single ce a fost licentiat in tari ca – Rusia, Grecia, Israel, Bulgaria, Albania, Cipru sau Ucraina.
Criminal urmeaza sa fie inclus pe noul album la care Smiley lucreaza in prezent si care va fi lansat in toamna acestui an.

Smiley pe Facebook: http://facebook.com/smileyonline
Smiley pe Twitter: http://twitter.com/smiley_omul
www.hahahaproduction.com

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp