Noul single al lui Alex Velea E marfa tare

Pentru ca E marfa tare, Alex Velea si-a celebrat ziua de nastere cu un super party si o dubla lansare: de site si de single.
Smiley, Sore, Giulia, Brighi, Speak, Mihai Ristea, Radio Killer, Don Baxter, Jazzy Jo, Pacha Man, Cabron si alti prieteni apropiati ai HaHaHa Production, printre care Antonia, Puya, Corina sau CRBL si-au facut aseara rand pe rand aparitia la Ambasad’Or Events, felicitandu-l pe sarbatorit si petrecand alaturi de acesta pana in zori. Coplesit de emotii si inconjurat de oameni dragi, Alex n-a uitat nici de fanii sai pe care si-a dorit sa ii surprinda cat mai placut, alegand aniversarea sa ca moment propice pentru o dubla lansare: a noului sau site – www.alexvelea.com, precum si a noului sau single – E marfa tare.
Piesa asta e o explozie de energie, mai mult ca sigur o sa rupa difuzoarele si o sa ia cu asalt toate plajele. Cat despre noul meu site, sper sa va placa, eu unul sunt incantat de rezultat si de abia astept sa scriu urmatorul post…J, spune Alex Velea.

Pentru a vedea fotografii in premiera si in exclusivitate de la petrecerea aniversara a lui Alex Velea, intrati pe: http://www.alexvelea.com/ro/de-ziua-mea-e-marfa-tare/.

Alex Velea pe Facebook: http://www.facebook.com/alexveleaonline
Alex Velea pe Twitter: http://www.twitter.com/alexvelea

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp