Noul album Play & Win – Change the world

Play & Win sau “parintii popcornului romanesc” lanseaza albumul Change The World. Dupa ce au scris sute de hituri pentru altii si dupa succesul urias al pieselor produse pentru INNA, Radu, Marcel si Sebastian au decis vina cu un material propriu, un mix intre beat-ul de club si versuri sensibile.
Albumul Change the world se gaseste deja in magazinele de specialitate asa ca va recomandam sa il cumparati, daca il gasiti. Suntem parteneri media ai acestui produs pentru ca sustinem productiile Play&Win si credem ca au reinventat muzica romaneasca in urma cu 3 ani.

Desi au scris peste 300 de singleuri din anul 2000 pana acum, baietii de la Play&Win se afla abia la primul album al lor. Au fost atat de ocupati cu piesele altora incat nu au gasit timp sa finalizeze materialul propriu.

V-am facut cunostinta cu ei in 2009 cu singleul Slow Motion, am continuat cu Only si House Music. Anul acesta, piesa Ya BB a devenit cea mai difuzata la radiourile romanesti. Toate acestea se regasesc pe Change the world.

1. YaBB
2. Change The World
3. House Music
4. Only
5. Slow Motion
6. Summertime
7. Close The Door
8. London‚s Rain
9. Angel
10. Like It
11. Ya BB (Club Version)
12. House Music (Sugarddaddy’s Mai tai Mix)
13. Only (Chill Version)

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp