Nitrous Oxide – iPeople (piesa noua)

Above & Beyond si Anjunabeats anunta noul single Nitrous Oxide, intitulat iPeople.
Debutul piesei iPeople a fost facut in ultima editie a show-ului Trance Around The World la sectiunea Record of the week (piesa saptamanii). Seamana destul de mult cu Arty, insa insertiile farty specifice polonezului Nitrous Oxide (aka Krzysztof Pretkiewicz) o diferentiaza de noul sound Anjunabeats, din pacate din ce in ce mai progressive.

Ascultati mai jos iPeople!

Nitrous Oxide este unul dintre veteranii label-ului Anjunabeats, iar data de 17 octombrie 2011 este o confirmare a acestui lucru. Atunci va fi lansat noul single, alaturi de alte doua productii pe acelasi EP: Gr8! si remixul lui Johan Malmgreen pentru Follow You.

Am avut ocazia sa ascult iPeople la Navodari, in setul britanicilor de la Above & Beyond. Atunci aceasta super piesa era necunoscuta sau, cum imi place mie sa spun, ID.

Admit ca este una dintre piesele care vor zgudui scena trance in aceasta toamna si sper sa va placa. Merita asteptarea pana pe 17 octombrie?

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp