Tzancă Uraganu a scos la iveală detalii neștiute din viața lui. Invitat în cadrul poscast-ului organizat de către Damian Drăghici, celebrul manelist a dezvăluit că mama sa și Nicolae Guță au fost cei care i-au pus numele de scenă. Cea care i-a dat viață îi spunea ”Tzancă” de mic copil, nume pe care l-a luat dintr-un film, iar ”Uraganu” i l-a pus Nicolae Guță, după ce au colaborat împreună pentru o piesă. Tzancă Uraganu este fără doar și poate artistul momentului. Pe locul 1 în trending-ul românesc, plin de succes și bogat, nu mulți sunt cei care știu detalii din viața celebrului manelist. Mai exact, cine i-a pus numele de scenă ”Tzancă Uraganu”? Invitat în cadrul podcast-ului organizat de către Damian Drăghici, Andrei Velcu, pe numele din buletin, a dezvăluit cine sunt cele două persoane care stau în spatele celebrului nume ”Tzancă Uraganu”. Artistul a declarat că mama sa îi spunea de mic copil ”Tzancă”, nume pe care l-a luat dintr-un film. Cât despre ”Uraganu”, ei bine, surpriză: Nicolae Guță a fost cel care i-a pus acest apelativ manelistului. După ce au lansat împreună o piesă, atunci când i-a făcut introducerea, Nicolae Guță l-a strigat pe manelist ”Uraganul muzicii”, motiv pentru care așa i-a rămas numele. Drept urmare a acestei situații, Tzancă a ținut să-i mulțumească colegului său de breaslă.

Desi aveam o banuiala, acum avem si confirmarea ca regele manelelor, Nicolae Guta s-a pocait. De curand au aparut filmari de la adunarea pocaitilor din care face si el parte si era in centru atentie cantant melodi religioase despre Isus.

Dacă în urmă cu mai mulți ani era râvnit de sute de femei și avea o mulțime de admiratoare, Nicolae Guță este acum un familist convins și nu dorește să își mai expună viața privată, extrem de tumultuoasă în trecut. Pe data de 3 decembrie, în urmă cu doar câteva zile, Nicolae Guță a împlinit vârsta de 54 de ani. Dacă până acum petrecea cu o mulțime de domnișoare misterioase până în zorii zilei, în cele mai cunoscute cluburi din Capitală, sau organizând petreceri de propoții cu colegi de breaslă celebri, iată că lucrurile s-au cam schimbat. Se pare că petrecerile cu zeci de invitați au devenit acum istorie. Celebrul manelist a preferat să își sărbătorească ziua de naștere într-un mod mai special și diferit anul acesta, împreună cu toți membrii familiei sale, acasă. Bineînțeles, de la petrecere nu au lipsit prietenii săi apropiați, însă dacă până acum cele mai grele nume din lumea manelelor erau invitate, de data aceasta doar cei care i-au rămas alături odată cu trecerea timpului l-au felicitat de ziua sa de naștere.

INFORMATII DESPRE CAT DOARME REGELE MANELELOR!

Vrei sa ne ajuti ? Nu te obligam dar iti multumim daca voluntar vrei sa ne dai o mana de ajutor!