New Single: Sore – Love is music

Suntem convinsi ca toti cititorii nostri stiu cine este Sore, am avut o multime de articole atat despre ea individual cat si despre fosta trupa in care a activat.
Sore Mihalache a semnat cu MediaPro Music si a inceput lucrul la materialul solo de ceva timp. Recent artista a lansat primul sau single cu impreuna cu casa de discuri la care e semnata si cu casa de productie HaHaHa Production.
Piesa se numeste “Love is music” si este una pop cu influente electro-funk, o abordare ce vine sa completeze stilul fresh si energic al artistei.

Ascultati mai jos imnul dragostei, “Love is music”.

Noul single semnat Sore a fost lucrat cu cei de la HaHaHa Production. De muzica s-au ocupat Serban Cazan (Radio Killer), Don Baxter, Smiley si Sore. Textul apartine artistei si lui Smiley, iar piesa a fost lucrata in studio la HaHaHa.

Sore a declarat despre single:

“Colaborarea cu Smiley si MediaPro Music este unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au intamplat, pentru ca am descoperit o echipa minunata, alaturi de care am compus o piesa ce ma reprezinta 100%. “Love Is Music” este o piesa pop care exprima dragostea mea pentru muzica si avand in vedere ca noi toti iubim pe cineva, de ce sa nu ne exprimam dragostea prin muzica? Love is music poate fi imnul unei iubiri: “you’re like music, so let me love you loud”.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp