New Single: Loredana & Jay Ko – Monalisa

La cateva zile dupa lansarea videoclipului Rain, Rain, Loredana vine cu un single nou si un alter-ego interesant. Piesa se numeste Monalisa si este prima colaborare a artistei cu un DJ – Jay Ko.
Recunosc ca Loredana era ultima artista din Romania pe care mi-o imaginam cantand genul asta muzical. Cu toate astea, surpriza nu ar trebui sa fie foarte mare deoarece e bine-cunoscuta pentru felul in care s-a reinventat ca un cameleon, precum Madonna.

Pentru cei care nu inteleg despre ce e vorba, va invit sa ascultati Monalisa mai jos, prima piesa dance (popcorn) lansata de Lori. Productia e buna!

Muzica a fost scrisa de Loredana si Ciprian Blaga iar textul de artista MediaPro Music. Iata ce a declarat ea despre noul single: “Monalisa este o fata are care curajul sa iasa din tipare si sa fie ea insasi. Piesa te face imediat sa dansezi, iar refrenul este de-a dreptul molipsitor.”

Mi se pare foarte buna ideea de a lua un personaj precum Monalisa si a-l transpune intr-o piesa. A facut si Britney Spears lucrul asta, prin 2005, are o piesa pop in care canta despre femeia din tabloul lui da Vinci.

Singleul vine dupa lansarea videoclipului 3D ”Rain, Rain” ca o dovada a faptului ca Lori este un artist complex care gaseste intotdeauna energie si inspiratie. O puteti asculta live, in alta formula, la concertul de pe 13 iulie din Herastrau.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp