New single: Claudia Pavel – Out of Love

Claudia Pavel se reinventeaza si revine pe scena muzicala cu un nou single intitulat sugestiv ”Out of love”. Piesa este o productie marca Kemper Music Romania si este rezultatul colaborarii a doi dintre cei mai faimosi autori si producatori ai momentului – Laurentiu Duta si Tommy Clint.
Dupa succesul inregistrat cu baladele ”Don’t Miss Missing You” si ”I Want You To Want Me”, aflata in topul favoritelor in cadrul concursului national Eurovision 2011, Claudia revine cu un sound complet nou,proaspat, plin de ritm si atitudine.

Inregistrata in studiourile Kemper Music din Romania si Germania, piesa poarta deja amprenta succesului fiind produsa de binecunoscutul Laurentiu Duta, care are 14 single-uri no. 1 in Romania, impreuna cu Tommy Clint, unul dintre cei mai prolifici producatori de muzica dance din Germania, care a reusit sa cucereasca anul trecut primele pozitii in topurile dance din intreaga lume cu proiectul Cosmic Gate.

Claudia Pavel se declara incantata de noul sau single despre care spune ca are “ingredientele” unui mega hit.

“Single-ul “Out of love” are un sound extrem de modern, este o melodie de sezon, energica si pozitiva care te imbie la dans. Consider ca un artist trebuie sa se incadreze in trendurile muzicale si pentru ca in momentul de fata muzica de club este pe val, mi-am dorit din tot sufletul sa abordez si acest gen.
Marturisesc, m-am indragostit de “Out of love” inca de la prima auditie si sper ca si publicul sa aiba aceeasi reactie”, a declarat artista Claudia Pavel.

Noul single al Claudiei Pavel se lanseaza concomitent in cinci tari din Europa

Compania internationala de productie audio Kemper Music a anuntat ca piesa “Out of love” a fost remarcata de cateva case de discuri din
strainatate inca din faza de productie si la acest moment este deja semnat un contract cu reprezentanti din Grecia, Italia, Malta si Spania unde va intra in difuzare concomitent cu Romania.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp