New project: Lucky Man Project – Pumpin’

DDY Nunes este un MC de origine portugheza cu experienta, care a devenit resident MC intr-unul din cele mai importante cluburi din tara : Beat of Angels Bucuresti. Recent a inceput un proiect muzical alaturi de unul dintre cei mai buni producatori romani. Proiectul, numit « Lucky Man Project » promite sa fie impresionant, ambitios si cu mare potential.
Mister Z este atat producator de muzica, cat si DJ. A infiintat casa de discuri Zrecords in 2007 si lucreaza cu o varietate de artisti precum Anda Adam, Moris, Bogdan Vladau, Xander Benz, Alex Rubio, Costi Ionita si altii.

In 2010 Mister Z a produs melodia Surrender pentru Eurovision, care a fost cantata de Anda Adam si Connect-R. Aceasta nu a fost singura colaborare a lui Mister Z cu Anda Adam. Ambii au produs hit-uri internationale precum Cadillac , Show me (feat DDY) , Trust si Feel pentru Anda sau Because of you pentru Morris.

Mister Z este de asemenea cunoscut pentru remixurile sale. A remixat single-uri pentru Anda Adam ( Love on si Cadillac ), Celia (My story – versiunea de acordeon), Dj Dark & Sonny Flame (”Jump Up”), Kesha (”Tik-Tok”), Sahara & Shaggy (”Champagne”). Multe din acest remixuri au ajuns in varful topurilor internationale de dance.

In 2011, Mister Z a decis sa-si inceapa propriul sau proiect muzical, l-a cooptat pe cunoscutul Mc DDY si au denumit colaborarea Lucky Man Project.
Primul lor single este intitulat ”Pumpin’ ”.

Sursa: divercitycafe.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp