New artist: Fabio Da Lera & Alex Mica – Mi Corazon

Un nou proiect Red Clover Media seste lansat alaturi de M.A.S. Production si anume Fabio Da Lera & Alex Mica, iar primul lor single se numeste ”Mi Corazon”.
Fabio Da Lera – si-a inceput cariera de DJ in cluburile din Craiova si Tg Jiu, apoi a fost rezident ani buni in cluburile de pe litoralul romanesc unde a avut ocazia sa mixeze alaturi de nume mari din industria muzicala din Romania si nu numai.

Ulterior, a intrat in atentia celor de la M.A.S. Production si astfel a inceput proiectul alaturi de Alex Mica.
Alex Mica – urmeaza Colegiul National de Arte ”Ion Vidu” din Timisoara la sectia canto clasic sub indrumarea profesorului Daniel Zah.

La varsta de 17 ani participa la preselectia Megastar sezonul 3, apoi participa la festivalul national de muzica usoara ”Mamaia” 2009 si 2010, la Festivalul International de muzica usoara “Dan Spataru”, unde i se acorda ”Premiul special al Consiliului Judetean Ilfov” si devine castigatorul trofeului ”Stelele cetatii” – Deva.

In 2011 infiinteaza alaturi de Allexinno si Starchild casa de productie muzicala, M.A.S. Production, iar astfel iau nastere cele 2 proiecte sustinute de Red Clover Media.

Sursa: divercitycafe.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp