Narcotic Sound & Christian D. – Poesia de Amor (single nou)

Aseara a avut loc lansarea noului single Narcotic Sound & Christian D. Dupa doua megahituri care au tocit difuzoarele radiourilor din toata tara, proiectul revine cu Poesia de Amor si cu un filmulet de prezentare mai amuzant.
Narcotic Sound si Christian D. incearca sa ne faca din nou o vara fierbinte cu ritmuri latino si instrumente braziliene. Poesia de Amor este al treilea single semnat de Narcotic Creation si pastreaza acelasi sound dance promovat si pana acum. Ascultati mai jos piesa si spuneti-ne daca va place ori ba.

Iata ce au declarat artistii: “Avem mare incredere in piesa si suntem siguri ca nu va dura foarte mult pana o s-o fredoneze toata lumea.” Narcotic Sound & Christian D este unul dintre cele mai de succes proiecte dance din Romania. ‘Mamasita’ si ‘Danca Bonito’ au ajuns pe cele mai inalte pozitii in topurile muzicale, atat in tara, cat si la nivel international.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp