Moonbeam & Eitan Carmi – “Wanderer” feat. Matvey Emerson (videoclip)

Primul single de pe The Secret, noul album marca Moonbeam, se numeste Wanderer, este produs in colaborare cu Eitan Carmi si Matvey Emerson si beneficiaza de un videoclip electrizant.
Au trecut doua saptamani de cand am vorbit despre noul album Moonbeam si intre timp au aparut si tracklist-ul, si preview-urile. The Secret suna extraordinar de bine si abia astept sa pun mana pe album! Sound-ul lunar si bassline-ul agresiv sunt lucrurile care ii definesc pe rusii de la Moonbeam, iar aceste caracteristici se regasesc si in noul lor material care va fi lansat pe 22 septembrie 2011.

Videoclipul piesei Wanderer pune fata in fata ascultatorii cu situatia dramatica a doi fosti parteneri carora le este dor unul de altul si care vor sa se reintalneasca. Acestia reusesc sa ia legatura dar, in incercarea de a se gasi unul pe altul si fiind presati de trecerea timpului, acestia se ratacesc. De fapt, Wanderer este o piesa despre cum un om doreste sa realizeze ceva dar nu reuseste, ratacindu-se in gandurile sale apasatoare.

Eu zic ca videoclipul pentru Wanderer este de departe mai bun decat cel al piesei Star Way de pe vechiul album. Pentru Moonbeam viitorul straluceste. Astept cu nerabdare lansarea noului album, The Secret, si urmatoarele single-uri ale rusilor.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp