Mary J. Blige va lansa un nou album pe 20 septembrie

Mary J. Blige va lansa un nou album, intitulat “My Life II, The Journey Continues”, pe 20 septembrie, la 17 ani de la lansarea albumului ei intitulat “My Life”, informeaza nme.com.
Pe acest album apar piese create sau produse de Kanye West, Swizz Beatz si Stargate, informeaza Billboard.
Noul material discografic, al 10-lea album de studio din cariera artistei, se doreste a fi o continuare a albumului ei intitulat “My Life”, lansat in 1994.

“Acest album reprezinta o reflectie asupra vremurilor care au trecut si a vietilor oamenilor din jurul meu”, a declarat artista americana.

Primul single extras de pe noul album se numeste “Someone To Love Me (Naked)”, in care Mary J. Blige canta alaturi de P. Diddy si Lil Wayne.

Pe parcursul celor 15 ani de cariera, Mary J. Blige, in varsta de 40 de ani, a lansat pe piata noua albume si a fost recompensata cu noua premii Grammy. Cel mai recent album, lansat la sfarsitul anului 2009, se numeste “Stronger with Each Tear”. Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane – “R&B”, “Rap” si “Pop & Gospel”.Cantareata a avut cateva roluri episodice in mai multe seriale de televiziune americane si a fost distribuita intr-un rol important in comedia “I Can Do Bad All By Myself” (2009), regizata de Tyler Perry. Potrivit presei americane, Mary J. Blige o va interpreta pe celebra muziciana Nina Simone intr-un film biografic intitulat “Nina”, ce va fi lansat pe marile ecrane in 2012.

Sursa: mediafax.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp