Maroon 5 feat Christina Aguilera – Moves Like Jagger

Tocmai a aparut o colaborare anuntata in urma cu ceva vreme si asteptata cu multa nerabdare de public: Maroon 5 si Christina Aguilera au lansat singleul Moves Like Jagger, prima melodie extrasa de pe urmatorul album al trupei.
Moves Like Jagger este un tribut adus lui Mick Jagger, solistul legendar al trupei Rolling Stones, si contine un sample din piesa Lady (Hear Me Tonight) de la Modjo. Melodia a fost produsa de Benny Blanco si este pop-dance, asa cum nu am mai auzit pana acum de la Maroon 5.

Eu cred ca ar putea fi unul dintre hiturile acestei veri iar partea adusa de Christina Aguilera condimenteaza totul. Ascultati mai jos si va veti convinge.

Singleul va fi lansat oficial in noaptea asta cand va fi interpretat live in cadrul emisiunii The Voice, acolo unde Adam Levine (solistul Maroon 5) si Christina sunt membrii ai juriului. Dupa aceea ar trebui sa ne asteptam la un anunt legat de urmatorul album al trupei care va fi lansat anul acesta.

Ultima melodie inregistrata de Maroon 5 a fost Is Anybody Out There, in Londra, in timpul Coca-Cola 24 hours Music Sessions unde am fost si eu prezent.

Se pare ca vara asta vom fluiera foarte mult (si noul single Britney Spears, I Wanna Go, are un fluier pe refren).

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp