LuKone si deMoga prezinta Allemasse

“Allemasse” este single-ul de debut al unui nou proiect ce se lanseaza azi pe piata muzicala din Romania. Este vorba de o colaborare inedita intre LuKone (dj) si deMoga (voce), doi producatori axati pana in prezent pe stiluri muzicale complet diferite. Noul single a avut premiera in aceasta dimineata simultan pe posturile majore de radio din Romania si va beneficia in curand si de un videoclip.

LuKone, pe numele sau real Vlad Lucan, se numara printre artistii care au infiintat casa de productie Okapi Sound. Impreuna cu Mitza formeaza echipa Agresiv, ‘vinovata’ de numeroase hituri pentru unii dintre cei mai in voga artisti hip-hop autohtoni: Guess Who (“Locul Potrivit” , “Manifest” ), Grasu XXL (“Azi NU“, “Prea mult fum” ), Spike (“Realitate” ), Maximilian (“Dragoste Nebuna” ) etc.

deMoga Music este casa de productie a lui Marius Moga, care interpreteaza aceasta piesa. El a declarat: “Suntem doi producatori din doua zone diferite, din urban hip-hop, respectiv pop, si se simte in piesa aceasta dualitate: nu este nici prea comerciala, nici prea underground, prea dark.“. Videoclipul piesei a fost filmat in urma cu trei saptamani pe platourile de la Buftea, in regia lui Iulian Moga, si urmeaza sa fie lansat in curand.

Mai jos puteti asculta primul single LuKone – Allemasse si tot mai jos aveti si un preview al videoclipului. Poza de pe coperta singleului e realizata de mine la filmari iar de artwork s-a ocupat maestrul Griffo. Pe LuKone il gasiti pe Facebook si pe Twitter.

Mie mi se pare o piesa foarte buna si a intrat pe repeat de cand am auzit-o prima data. Voi ce ziceti, hit or not? Are loc in marea de popcorn?

PS: Melodia a fost masterizata in studioul in care am fost si eu cu Maroon 5 – Metropolis Studio din Londra.

Sursa: monden.info

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp