Liviu Hodor – Sweet Love (teaser single nou)

Cat Music anunta lansarea noului single Liviu Hodor. Melodia se numeste Sweet Love si este o colaborare cu o voce noua – Mona. Deocamdata avem numai un teaser al acestui material.
Sweet Love este al treilea single lansat de Liviu Hodor, dupa Happy for you si Dream with you. Primele doua melodii au fost in colaborare cu Tara care a preluat vocea de pe refren. Acum, artistul a optat pentru o schimbare, venind cu o voce despre care am auzit multe lucruri bune in ultima vreme – Mona.

Va las sa ascultati preview-ul de 20 de secunde mai jos. E usor sa ne dam seama ca urmeaza linia hiturilor precedente, va fi o piesa de vara cu acordeon si beaturi dance.

Inafara de singleurile mentionate mai sus, Liviu Hodor a colaborat si cu prietenii sai, baietii de la Sunrise INC pentru Still The Same insa nu a devenit un hit la fel de mare precum piesele sale.

Va mai spun ca Sweet Love va fi lansata oficial pe 23 iunie si va las sa comentati teaserul, cu speranta ca piesa nu va fi atat de dulce pe cat suna.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp