Lady Gaga: tracklist Born This Way, preview videoclip Judas

Lady Gaga se pregateste de lansarea albumului Born This Way asa ca promovarea noului material e din ce in ce mai intensa.
Azi-noapte au aparut tracklisting-ul CD-ului si un preview al clipului Judas.
Albumul Born This Way va fi lansat pe 23 mai in

doua variante: una standard cu 14 piese si una deluxe cu 5 remixuri in plus.
Mai jos aveti tracklist-ul, numele melodiilor suna interesant si pare a fi un mix din toate, pastrand tema religioasa (Marry the Night, Judas, Bloody Mary, Electric Chapel) si avand influente rock.

Tracklist pentru versiunea standard a albumului Born This Way:
1. Marry the Night
2. Born This Way
3. Government Hooker
4. Judas
5. Americano
6. Hair
7. Scheiße
8. Bloody Mary
9. Bad Kids
10. Highway Unicorn (Road to Love)
11. Heavy Metal Lover
12. Electric Chapel
13. Yoü and I
14. The Edge of Glory

Track-uri bonus pentru versiunea deluxe:
1. Born This Way (Country Road Version)
2. Judas (DJ White Shadow Remix)
3. Marry the Night (Fernando Garibay Remix)
4. Scheiße (DJ White Shadow Mugler)
5. Fashion of His Love (Fernando Garibay Remix)

Mai jos aveti un teaser pentru clipul Judas. Varianta finala va fi lansata pe 5 mai si vor exista doua versiuni: una de 5 minute si una de 7 minute. Se pare ca vom avea parte de un mini-film, din nou.

Tot mai jos aveti si coperta de spate a celor doua versiuni ale albumului Born This Way. Ce ziceti de noutatile astea, sunteti curiosi sa vedeti productia Judas? Veti cumpara noul material Lady Gaga?


If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online

Radio Boss - Petrecere online

radio Online house

radio boss - dance

asculta radioboss dance cu winamp

asculta radioboss petrecere cu winamp

asculta radioboss house cu winamp