Karie feat. Criss Blaziny – Cap De Serie (18+)

Karie a lansat piesa “Cap De Serie“, realizata in colaborare cu Criss Blaziny. Trackul va fi inclus pe mixtape-ul “Face 2 Facebook“, pe baza caruia exista un concurs in desfasurare. Atentie! Contine versuri ce pot fi considerate vulgare! Daca nu ai 18 ani impliniti, nu asculta!
Despre piesa “Cap de serie” Karie si Blaziny spun ca este “o piesa pentru Mamaia si nepoatele ei” :)). Mixatep-ul “Face 2 Facebook” a dat o fuga pana la mare sa scape de caldura nebuna din Bucuresti si sa caute turiste. Pentru asta a apelat la cel mai bun ghid turistic de pe litoral, Criss Blaziny.

Piesa “Cap de serie” va fi inclusa pe mixtape-ul “Face 2 facebook” organizat de Karie si sustinut de Urban.ro (prima parte aici, a doua parte aici). Pe acelasi mixtape vor intra piesele castigatoare si intro-ul realizat de JJ.

Trackul a fost lucrat de Karie si Blaziny. Textul le apartine celor doi, instrumentalul, mixul si masterul e facut de Karie, iar artworkul e realizat de Ramss3s. Mie imi place cum suna piesa, e caterinca e lejera, perfecta pentru o seara nebuna pe litoral :D.

Pareri? Lasa un comentariu mai jos si spune-mi cum ti se pare piesa “Cap de serie” semnata Karie & Blaziny.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp