Kamelia surprinde cu noua colaborare!

De aceasta data, alaturi de Alan si Kepa in cel mai nou single “Bolnav cu Muzica”. Piesa doar ce a fost postata pe canalul de youtube Pac Pac Studio, si aprecierile vin lant!
Alan & Kepa au avut un an plin, cu doua lansari de videoclip pentru piesele Gagici Gramada feat Maximilian & Oldschool si Nimeni nu te scapa, dar si lansarea single-urile Nu dam inapoi si Certitudini.

Vara aceasta Kamelia a mai avut o colaborare, tot in sfera hip-hop, cu artistul Vescan. “Piesa mea preferata” devenit instantaneu hit, si in doar 4 saptamani de la lansare atinge 4 milioane de vizualizari.

Piesa “Bolnav cu Muzica” se anunta a fi la fel de bine primita de catre publicul din Romania, iar pentru a fi la curent cu toate noutatile muzicale, pe Alan si Kepa ii gasiti la pagina https://www.facebook.com/alansikepa .

Din mix-ul de talente nu lipseste nici George Hora, care semneaza masterul si aranjamentul muzical, dar a contribuit si la text alaturi de Alan, Kepa si Kamelia.
Beat-ul poarta semnatura lui Span, iar inainte sa dai play, nu uita sa fii alaturi de Kamelia si pe pagina https://www.facebook.com/KameliaOfficial !

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp