Kamelia – la granita dintre sunetele R&B si Dance

Kamelia - la granita dintre sunetele R&B si Dance

Chiar daca s-a lansat in muzica romaneasca cu hit-uri R&B si Hip -Hop, incet incet in muzica artistei sau vazut accente dance, house si chiar dubstep. Anul acesta Kamelia si-a tinut fanii intr-o continua stare de alerta, iar cu fiecare noua lansare, Kamelia a introdus un sunet nou si influente tot mai diversificate.

Kamelia a deschis calea catre colaborarile cu DJ-ii din Romania, la sfarsitul anului trecut, odata cu concursul de remixuri la hit-ul Prima Oara. Primavara a adus un foarte reusit remix oficial, dar si o noua piesa U can do it, realizata in colaborare cu doi dintre DJ-ii concurenti Asher & ScreeN.

In pragul sarbatorilor, Kamelia introduce un nou Dj – Julyan Dobson, care a realizat un remix pentru cluburi la piesa U can do it.
Julyan are 21 de ani, s-a nascut la Resita, dar este stabilit in Germania. Kamelia este deja la a 2-a colaborare cu talentatul Julyan, prima fiind in 2011 pentru remixul piesei Come Again.
Ce proiecte mai pregateste Kamelia?
“ S-ar putea sa mai existe o colaborare cu un DJ din Romania, dar e prea devreme sa dau detalii 🙂 Lucrez la mai multe piese, insa cel mai tare imi doresc sa realizez o piesa cu fratele meu, primul single oficial semnat Kamelia si George Hora
Ascultati remixul aici:

Pe Kamelia o gaseiti la pagina http://www.facebook.com/KameliaOfficial
DJ Julyan Dobson il gasiti la pagina http://www.facebook.com/julyandubsonmusic

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp